mps header Atlas Corporation
ce înseamnă MPS

Managed Print Services

Serviciile de gestionare a imprimării (MPS) se referă la administrarea completă a proceselor de imprimare și de gestionare a documentelor. Mai exact, monitorizarea dispozitivelor, consumabilelor, măsuri de reducere a costurilor și furnizarea de suport tehnic. MPS are ca scop simplificarea operațiunilor, eficiența, reducerea costurilor, îmbunătățirea securității și durabilității documentelor.

MPS (Managed Print Services) își propune să simplifice infrastructura de imprimare, să reducă imprimarea inutilă și să îmbunătățească securitatea documentelor. Oferim inclusiv servicii suplimentare precum rapoate de imprimare, autentificarea utilizatorului și optimizarea fluxului de documente.

Prin utilizarea MPS, afacerea dvs. se poate concentra pe activitățile de bază, lăsând în grija experților gestionarea imprimării. Acesta contribuie la controlul costurilor de imprimare, creșterea productivității și reducerea impactului asupra mediului asociat cu imprimarea excesivă.

mps duplicate Atlas Corporation
să lucrăm împreună

Redu cheltuielile și simplifică procesele pentru succesul afacerii tale

Vector - vazut

Investiție inițială zero

Nicio investiție inițială prin închirierea echipamentului de imprimare, fără blocarea capitalului.
Vector - vazut

Îndrumare și consultanță

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru a alege echipamentul potrivit afacerii și echipei dvs.
Vector - vazut

Reduceri de costuri

Reduceți costuri prin folosirea mai eficientă a imprimantelor, reduceți numărul acestora, consolidându-le pe cele existente și eliminați imprimarea inutilă.
Vector - vazut

Eficiență

Facilitați procesul de imprimare, cum ar fi comanda de consumabile și mentenanța, permițând angajaților să se concentreze asupra altor activități, mai productive.
Vector - vazut

Securitate

MPS protejează informațiile sensibile prin autentificarea utilizatorului și imprimarea securizată, protejându-le împotriva accesului neautorizat.
Vector - vazut

Mentenanță

Monitorizăm imprimantele de la distanță și rezolvăm problemele înainte de a cauza întreruperi, asigurând funcționarea optimă a imprimantelor și evitând întârzierile.
Vector - vazut

Sustenabilitate

MPS încurajează practici prietenoase cu mediul prin reducerea risipei de hârtie, reciclarea cartușelor și echipamentelor și altele.
Vector - vazut

Scalabilitate și flexibilitate

MPS poate fi ajustat pentru a se potrivi nevoilor oricărei afaceri, indiferent de mărime. Pe măsură ce afacerea dumneavoastră crește sau se schimbă, MPS poate să se adapteze nevoilor de imprimare.

Soluții MPS

Folosim Papercut și MyQ și ne bazăm pe aceste platforme pentru a gestiona eficient nevoile dvs. de imprimare, a genera îmbunătățiri și a optimiza fluxurile de documente.
cloud printing Atlas Corporation

Printare în cloud

Permite utilizatorilor să imprime documente dinorice locație și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, ofering flexibilitate și eliminând necesitatea instalării unui hardware sau software specific. Utilizatorii pot accesa și printa în siguranță documente stocate în cloud, îmbunătățind accesibilitatea și comoditatea.
mobile printing Atlas Corporation

Printare din telefon

Această opțiune permite utilizatorilor să printeze documente direct de pe telefonul mobil sau tablete. Prin instalarea unei aplicații dedicate sau folosind capacitățile existente, utilizatorii pot trimite cu ușurință comenzi de printare către imprimantele din rețea și pot recupera documentele printate în trecut atunci când este necesar.
doc workflow Atlas Corporation

Automatizarea fluxului de documente

Facilitează și optimizează procesele legate de documente în cadrul unei organizații. Ele implică adesea integrarea sistemelor de management al documentelor, permitând funcții precum rutarea automată, aprobările digitale, controlul versiunilor și instrumentele de colaborare.
print polices Atlas Corporation

Politici de printare

Permite organizațiilor să stabilească reguli și restricții privind utilizarea imprimantelor: impunerea printării duplex (față-verso), restricții privind printarea color sau cote de printare. Acest lucru jută organizațiile să reducă costurile, să promoveze practici de imprimare responsabile și să optimizeze utilizarea resurselor.
secure ico Atlas Corporation

Eliberare securizată

Îmbunătățește securitatea documentelor prin cererea utilizatorilor de a se autentifica la imprimantă înainte de a elibera documentele, împiedicând persoanele neautorizate să acceseze informații sensibile lăsate nesupravegheate în tăvile de ieșire, protejând confidențialitatea documentelor.
print fleet Atlas Corporation

Managementul
echipamentelor de printare

Monitorizarea și gestionarea proactivă a infrastructurii de imprimare a unei organizații: Include monitorizarea dispozitivelor în timp real, reîncărcarea a consumabilelor, remedierea la distanță a problemelor și programarea întreținerii. Asigură performanță optimă, minimizează timpul de nefuncționare și reduce efortul administrativ.
cost tracking Atlas Corporation

Urmărire și raportare a costurilor.

Permite organizațiilor să monitorizeze și să analizeze cheltuielile legate de imprimare. Aceasta facilitează o mai bună alocare a costurilor, planificarea bugetului și identificarea oportunităților de reducere a costurilor prin rapoarte detaliate oferind informații despre volumele de imprimare, costul pe pagină și alte metrici relevante.
support-permanent Atlas Corporation

Suport tehnic permanent

Satisfacția și succesul dumneavoastră sunt prioritățile noastre principale, și suntem angajați să oferim o soluție care să se alinieze perfect cu cerințele dumneavoastră.

Pe întreaga durată a contractului, veți beneficia de suport permanent, atât din partea echipei tehnice, cât și din partea consultantului care gestionează contul dumneavoastră, având grijă să adapteze soluțiile în funcție de nevoile dumneavoastră.

Prețuri

Pachete Personalizate Pentru Compania Ta

Pachet Standard

Model de tarifare pe baza costului per pagină*

Include echipamentele, monitorizarea, întreținerea și înlocuirea tonerului.

Asigură funcționarea fără probleme a infrastructurii de imprimare și reduce timpul de nefuncționare. 

Pachetul Avansat

Model de tarifare pe baza costului per pagină*

Pe lângă caracteristicile de bază, acest pachet poate include servicii suplimentare precum suport de la biroul de asistență, integrare de software, securitatea imprimării și optimizarea fluxului de lucru. 

Oferă suport mai cuprinzător și îmbunătățiri ale eficienței.

Pachete personalizate

Model de tarifare pe baza costului per pagină*

Oferim pachete personalizate, adaptate nevoilor clienților.

Pot include funcționalități precum soluții de gestionare a documentelor, imprimare în cloud, imprimare de pe telefonul mobil și analize avansate.

Pachetul Service

Acest model include intervenții, monitorizare și suport tehnic incluse pentru imprimante. 

*Modelul de preț pentru costul pe pagină percepe o sumă pentru fiecare pagină tipărită, de obicei în funcție de tipul documentului (alb-negru sau color) și dimensiunea (A4, A3 etc.). Prețul pe pagină este diferit pentru fiecare echipament. 

**Toate consumabilele, piesele, intervențiile și orice este necesar pentru utilizarea imprimantei, cu excepția hârtiei, sunt incluse.

soluții simple, eficiente

Cum pot să încep?

Icon7
Înțelegem nevoile tale
Vei purta o discuție în detaliu cu un specialist despre cerințele și nevoile companiei tale, dar și tipurile de procese pe care le putem eficientiza.
Vector 3
Icon8
Soluții personalizate
După o analiză atentă, îți vom prezenta cele mai bună soluții pentru întreg fluxul tehnologic al companiei.
Vector 3
Icon9
Te ajutăm să implementezi
Trecem la configurarea sistemelor și pregătirea echipamentelor necesare. Vei avea parte de susținerea noastră pe tot parcursul colaborării noastre.
Logo Hp
Logo Sharp
Logo Canon
Log Paper Cut
Logo Doc1
Logo Myq

upgrade your business 

Crește eficiența cu soluții strategice

Alătură-te celor peste 1000 de companii pe care le-am ajutat să aibă succes. Cu experiența noastră, nu trebuie să faci totul singur. Hai să lucrăm împreună pentru a-ți optimiza operațiunile.