Atlas Corporation
despre atlas

Creștem potențialul afacerii tale de peste 25 de ani

Profesionalism. Flexibilitate. Evoluție. Află mai multe despre cum am început, ce facem și încotro ne îndreptăm.

Companii care au încredere în noi

Oferim cu mândrie serviciile noastre unei game variate de companii consacrate, cuprinzând atât distribuție, tipărire, cât și IT&C

Altex
emag logo
evomag logo
Media Galaxy logo
flanco logo
f64 logo
Carrefour
Auchan
cora logo
selgros logo
Scania Logo
Thales Logo
Porche Logo
Anaf Logo
SODEXO logo
Brd Logo
PRAGMATIC logo
Alphabank Logo
Dicot Logo
Alexandrion Logo

Partenerii noștri

Angajamentul nostru de a lucra cu mărci de încredere vă asigură că aveți acces la o gamă variată de soluții de înaltă calitate 

Unnamed (7)
Sandisk
Hewlett
Sharp
Canon
Hp
Dell
Lenovo
Wd Logo
Cisco
Cisco
Canon
about Atlas Corporation

Cu peste 25 de ani de experiență pe piață, suntem partenerul de care aveți nevoie pentru a eficientiza procesele tehnologice din cadrul companiei dumneavoastră prin integrarea de soluții întotdeauna adaptate nevoilor specifice.

Cu această abordare, am încheiat cu succes peste 1000 de proiecte din diverse industrii, care se adresează organizațiilor de toate scările.

Angajamentul nostru de a oferi soluții cuprinzătoare și optimizate bazate pe performanță ne deosebește ca partener de încredere pentru nevoile dvs. de afaceri.

25+

Ani de Experiență

1,000+

Proiecte Executate

25%

Productivitate Crescută

Povestea Noastră

1995
Cu misiunea de a oferi oferte inovatoare și transformatoare care să răspundă nevoilor în evoluție ale afacerilor, s-a născut Atlas Corporation.
1995
Ne-am început activitatea în România ca unic distribuitor al produselor și echipamentelor foto Fujifilm, precum și al consumabilelor acestora.
2003
Am început colaborarea cu SHARP ca distribuitor exclusiv al produselor lor de imprimare și am fost primii din România care au introdus pe piață soluțiile MPS.
2007
Am devenit distribuitorii unici ai produselor Sandisk în România.
2015
Am început un parteneriat oficial cu HP pentru serviciile noastre MPS Solutions.
2018
În conformitate cu angajamentul nostru de a oferi soluții complete, ne-am extins serviciile prin lansarea diviziei noastre IT dedicate.
2022
Am lansat un nou parteneriat pentru serviciul nostru MPS Solutions, de data aceasta cu CANON.

Prezent

Rămânem în frunte cu tehnologia de ultimă oră, parteneriatele strategice, ghidați de valorile noastre de bază. Așa am început și așa continuăm să creștem!
CINE SUNTEM

Valorile noastre

Group 97

Profesionalism

Acționăm cu rigoare, responsabilitate și promptitudine. Asigurăm calitatea echipamentelor, expertiza specialiștilor si excelența serviciilor.
Group 96

Flexibilitate

Personalizăm ofertele multi-brand în funcție de nevoile și cerințele clientului, oferind soluția potrivită, fiind adaptabilă la schimbările din structura companiei.

Group 95

Evoluție

Prin parteneriate cu mărci renumite, avem acces la informații și tehnologii de ultimă oră.
SUSTENABILITATE

Luăm atitudine, astăzi

Unul dintre partenerii noștri, HP, vorbind despre încercarea lor de a fi cea mai sustenabilă și justă companie de tehnologie din întreaga lume.
sustainability Atlas Corporation

upgrade your business 

Crește eficiența cu soluții strategice

Alătură-te celor peste 1000 de companii pe care le-am ajutat să aibă succes. Cu experiența noastră, nu trebuie să faci totul singur. Hai să lucrăm împreună pentru a-ți optimiza operațiunile.