SUPORT TEHNIC

Mentenanță și service pentru imprimante,
laptopuri sau alte echipamente IT de birou

PROFESIONALISM. EXPERIENȚĂ. CALITATE.

Cu o echipă de specialiști acreditați și în parteneriat cu 80 de companii de service la nivel național, Atlas Corporation asigură calitatea și promptitudinea serviciilor, indiferent de zonă și de complexitatea companiei beneficiarului. În cadrul contractului de închiriere echipamente IT, oferim suport tehnic în mod gratuit.

SOLUȚIONARE RAPIDĂ

Menținerea productivității la nivel optim

Garantăm contractual timpii de răspuns (2-4h) și de rezolvare (24h sau NBD). Fiecărui beneficiar i se atribuie un account manager dedicat, care preia sesizările și acționează corespunzător. Intervenim prompt, oferind asistență la distanță și depanare la sediul beneficiarului.

SERVICE AUTORIZAT

Certitudinea serviciilor de calitate

Datorită unei echipe de tehnicieni specializați multi-brand, efectuăm lucrări de mentenanță și service pentru orice echipament IT de birou. În situația în care defecțiunea nu poate fi soluționată în 24 de ore, echipamentul beneficiarului va fi preluat în service și vom furniza echipament de înlocuire pentru toată durata reparației.

CONSUMABILE ȘI PIESE ORIGINALE

Garanția fiabilității echipamentelor

Fiind furnizorul celor peste 80 de parteneri naționali, dispunem de stoc permanent de piese originale pentru o gamă vastă de echipamente IT. Astfel, reducem considerabil timpii de așteptare și durata reparației.

Cere oferta rapid

Contactează-ne 021 230 87 82 Luni-vineri, 09:00-17:30
RĂSPUNS PROMPT
EVALUARE RAPIDĂ
OFERTĂ PERSONALIZATĂ
TESTIMONIALE
„Serviciile furnizate de către specialiștii firmei Atlas Corporation au fost întodeauna caracterizate prin promptitudine, calitate și competență. Mai mult, experiența de care dispun consultanții Atlas a permis furnizarea de servicii complete și eficiente în domeniile IT&C si printing.
Afirm aceasta deoarece încă de la începutul colaborării, am avut ocazia de a cunoaște un grup de oameni profesioniști, serioși și receptivi.
Recomand Atlas Corporation ca un partener serios, demn de încredere, competent pentru orice companie cu care va colabora.”

ALEX MIRCEA

Alpha Bank Romania S.A.(Banking Security Division)

„Atlas s-a dovedit a fi un partener serios si cu personal calificat. O echipa pe care te poti baza pe parcursul unui proiect de mare anvergura.”

DANIEL CALIN, CTO

BRD Groupe Societe Generale S.A

„Echipa partenerului Atlas a dat dovada de competente tehnice foarte bune. O echipa care respecta termenele si exigentele de proiect. Serviciile furnizate au fost prestate la timp si de foarte buna calitate.”

MARIAN CONSTANTIN, SOLUTION ARCHITECT

BRD Groupe Societe Generale S.A.

înapoi la formular

Abonează-te la newsletter

Fii mereu la curent cu noutățile și ofertele noastre.