it&c

solutii it&c

prezentare generala

Soluții IT personalizate nevoilor tale!

Combinând expertiza cu o gamă variată de produse, proiectăm soluții complete și optimizate, care răspund nevoilor reale ale clienților noștri. Această formulă a permis implementarea a peste 1.000 de proiecte, pentru companii de toate dimensiunile, din multiple sectoare de activitate.

Ghidați de misiunea companiei noastre, am creat un program avantajos de închiriere, care ajută companiile să își reducă investiția inițială și costurile de operare. Acest program include hardware IT și printing de ultimă generație, software profesional și îngrijire gratuită (mentenanță, service și înlocuire). 

Alături de noi, veți putea beneficia de soluții corecte, perfect adaptate nevoilor de zi cu zi a întregii structuri IT din cadrul companiei.

Soluții Personalizate

Fie ca alegeti una dintre soluțiile noastre de leasing sau management sau sunteți interesat de achiziția de echipamente si produse, echipa noastră este pregatita sa va ofere ghidajul de care aveți nevoie pentru o implementare eficientă, perfect adaptata exigențelor companiei.

 • cloud

  DAAS

  Serviciile cloud depind de rețea, motiv pentru care serviciile de gestionare și monitorizare a rețelei au devenit esențiale pentru IT.

 • doc_management

  Raportare & Consultanță IT

  Asistența se referă la maximizarea eficienței serviciilor, la rezolvarea problemelor și la îmbunătățirea continuă a serviciilor.

 • hardware

  Audit Hardware & Software

  Ne asigurăm că infrastructura dumneavoastră IT este întotdeauna optimizată pentru a sprijini serviciile stabile și foarte disponibile pe care organizațiile le solicită.

 • server

  Implementare & Modernizare

  Punctele finale (client și server) sunt gestionate ca o singură proprietate, asigurând securitatea și stabilitatea, maximizând în același timp timpul de funcționare și productivitatea angajaților.

 • technical_support

  Suport tehnic permanent

  Oferim suport pentru software, precum și pentru implementările on-premise, asigurându-ne că aplicațiile sunt întotdeauna optimizate pentru cea mai bună experiență posibilă de utilizator.

 • periferice

  Produse & Periferice

  Atlas oferă instrumente avansate de management clienților care doresc să-și ducă managementul serviciilor IT la un nivel superior.

Beneficii

Serviciile noastre oferă o gamă unică de beneficii

 • Adaptabilitate

 • Acoperire națională

 • Varietate largă de produse

 • Suport tehnic permanent

Soluții IT - Parteneri de renume, tehnologie de ultimă generație

Cum accesezi soluțiile noastre?

 1. Împreună cu un specialist Atlas Corporation vei discuta în amănunt despre cerințele tale, nevoile pe care le are compania ta, dar și despre tipurile de procese pe care le ai. 
 2. În urmă unei analize atente, vom veni către tine cu cea mai bună soluție de optimizare și eficientizare pentru întregul flux tehnologic al companiei. 
 3. Trecem la configurarea sistemelor și pregătirea echipamentelor necesare procedurilor de lucru. 
 4. Pe toată durata contractului cu noi, vei beneficia de suport permanent, atât al echipei tehnice cât și al consultantului ce administrează contul tău, având grijă să adapteze soluția în linie perfectă cu nevoile tale.
HP Romania
Western Digital
Lenovo Romania
Dell Romania
SanDisk
Asus Romania
SĂ ÎNCEPEM

Echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție pentru a găsi cea mai potrivită soluție pentru afacerea ta!

 • phone

  +4 021 230 87 82

  vanzari@atlascorporation.ro

 • map

  Sediul Nostru

  Șos. Pipera 59, București