Ce facem

Solutii de Printing & IT adaptate afacerii tale

Cu o experiență de peste 25 de ani în piață, Atlas Corporation este partenerul de care ai nevoie pentru eficientizarea proceselor de tehnologice din cadrul companiei tale prin integrare de soluții create intotdeauna în funcție de nevoile companiei tale.
Combinând expertiza cu o gamă variată de produse, proiectăm soluții complete și optimizate,de ultimă generație. Această formulă a permis implementarea a peste 1.000 de proiecte, pentru companii de toate dimensiunile, din multiple sectoare de activitate.

Creștem productivitatea afacerii tale

Soluțiile noastre de printing și IT vor ajuta la o mai bună gestionare a mediului de printing al afacerii tale cât și al fluxului tehnologic din companie, rezultând astfel, optimizarea costurilor alocate proceselor dar și o mai bună administrare a timpului alocat acestora.

Flexibilitate

Personalizăm oferta multi-brand conform necesităților și exigențelor fiecărui client în parte, furnizând soluția potrivită, adaptabilă la modificările de structură a companiei. Oferta noastră include echipamente ce au la bază tehnologii de ultimă generație ce se ridica la un standard al calității susținut în industria de imprimare și nu numai.

Un partener de încredere

Avem în permanență grijă ca soluția integrată sa beneficieze de suportul nostru, acționând cu rapiditate și eficiență, fără a întrerupe fluxul firesc al companiei și al nevoilor angajaților tăi. Acționăm cu seriozitate, responsabilitate și promptitudine, asigurând calitatea echipamentelor, competența specialiștilor și excelența serviciilor.

De ce să ne alegi

Integrează cele mai eficiente soluții din piață alături de un partener de încredere!

 • zero_investitii
  Zero investiții inițiale

  Prin închirierea echipamentelor IT de birou, vei evita blocarea în achiziții a unei părți substanțiale a capitalului.

 • reducere_costuri
  Reducerea costurilor

  Prin elaborarea estimărilor de cost pentru toată durata contractului, contribuim la planificarea și reducerea cheltuielilor tale.

 • multi_brands
  Ofertă multi-brand

  În calitate de parteneri oficiali ai mai multor mărci de renume, dispunem de o gamă variată de produse, având posibilitatea proiectării unor soluții multi-brand, adaptate nevoilor tale.

  Am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate
  Partenerii noștri oficiali

  Ajutând companiile din întreaga lume

  Din 1995, profesionalismul și experiența ne-au facilitat extinderea și atragerea de parteneriate cu mărci consacrate. Astăzi, suntem unul dintre cei mai de încredere importatori și distribuitori de produse electronice de pe piață, dar și unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de imprimare gestionate, la nivel național.
  HP Romania
  Sharp Romania
  Lenovo Romania
  Dell Romania
  SanDisk
  Asus Romania
  Canon Romania
  Western Digital
  ITS Group Papercut MF
  ITS Group Umango
  ITS Group DocSlide
  MyQ
  SĂ ÎNCEPEM

  Echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție pentru a găsi cea mai potrivită soluție pentru afacerea ta!

  • phone

   +4 021 230 87 82

   vanzari@atlascorporation.ro

  • map

   Sediul Nostru

   Șos. Pipera 59, București