Despre noi


Atlas Corporation are o experienta de peste 15 ani in oferirea de solutii complete pentru birou, incluzand, gamele  hardware, activitatile de printare, scanare, management de documente, acces securizat pe baza de PIN sau cartela si functia “follow me”.

Atlas Corporation este unul dintre principalii furnizori de servicii de tip MPS (“Managed Print Services”) din Romania, fiind Partener Premier Elite HP .

Principalele noastre argumente in relatiile cu clientii sunt: service professional, cu SLA (“Service Licence Agreement”) personalizat  (timpul de raspuns la sesizarile de service si timpul de rezolvare), audit al flotei de echipamente oferit gratuit in periada de configurare a ofertei, dublat de o perioada de demo (deasemenea, gratuit) si raspundere contractual asumata.

Foarte multi clienti ne-au ales ca furnizori inca din momentul infiintarii si continua sa ne fie alaturi chiar si dupa 10 ani de colaborare, fapt care ne onoreaza si ne obliga sa oferim cele mai bune si performante servicii existente.

Atlas Corporation este importator oficial dar si distribuitor al unor branduri de renume cum ar fi Sandisk, WesternDigital, Sharp Business Electronics, Dell, Lenovo, Acme ,Feiyu Tech, Xiaomi,Optoma,Fujifilm.