BENEFICIILE ÎNCHIRIERII
ECHIPAMENTELOR IT

Soluția modernă pentru companii eficiente

SIGUR. SIMPLU. EFICIENT.

Atlas Corporation oferă soluții personalizate de închiriere pentru aparatură de ultimă generație, software profesional și gratuitatea serviciilor conexe.
Totul inclus într-un pachet eficient: un contract de închiriere, o factură lunară, un partener de încredere.
Zero investiții inițiale Prin închirierea echipamentelor IT de birou, se evită blocarea în achiziții a unei părți substanțiale a capitalului.

Avantaje financiar-contabile

Echipamentele închiriate rămân în gestiunea proprietarului, și nu figurează ca mijloace fixe în bilanțul beneficiarului, astfel încât factura lunară de chirie este integral deductibilă.

Control asupra costurilor IT

Factura lunară de chirie este liniară, fără fluctuații majore. Prin elaborarea estimărilor de cost pentru toată durata contractului, contribuim la planificarea și reducerea cheltuielilor beneficiarului.

Suport tehnic permanent

În cadrul unui contract de închiriere, oferim gratuit: consultanță, instalare, training, asistență la distanță, depanare la sediul beneficiarului, mentenanță, service, consumabile și piese de schimb.
Flexibilitate și modernizare Adaptăm oferta tehnică inițială, în raport cu eventualele modificări de structură ale companiei beneficiarului (extindere, fluctuații de personal, proiecte temporare etc.)

Ofertă multi-brand

În calitate de parteneri oficiali ai mai multor mărci de renume, dispunem de o gamă variată de produse, având posibilitatea proiectării unor soluții multi-brand, în raport cu exigențele și necesitățile beneficiarului.
Fără constrângeri bugetare Optând pentru închiriere, costurile de achiziție nu mai reprezintă un impediment în alegerea echipamentelor. Astfel poți beneficia de echipamente originale, de ultimă generație.

Pachet software complet

Oferim spre închiriere licențe profesionale Microsoft Windows, Office și software antivirus. Implementăm softuri și soluții de securizare a imprimantelor: cartele de acces, extragere date din documente și multe altele.

Abonează-te la newsletter

Fii mereu la curent cu noutățile și ofertele noastre.